Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 77  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth m0031290 xcla^"
  1. Blatensko a Mirovicko v pověstech : přečetli jsme / Hanka Hosnedlová ; ilustrace František Doubek.   -- In:  Českobudějovické listy -- 11/250 (26.10.2002), s. Nedělní kanape : [příloha], s. 7 : il.. 

    článek
  2. Bratrstvo literátského kúru ve Strunkovicích nad Blanicí / Alexandr Debnar.   -- In:  Výběr z prací členů Historického klubu při Jihočeském muzeu v Českých Budějovicích -- 30/4 (1993), s. 273-274. 

    článek
  3. Hězdovka [i.e. hvězdovka] červenavá : z houbařských zajímavostí Prachaticka / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/259 (06.11.1995), s. 14. 

    článek
  4. Hlíva dubová : z houbařských zajímavostí Prachaticka / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/288 (09.12.1995), s. 10. 

    článek
  5. Hlíva ústřičná : z houbařských zajímavostí Prachaticka / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/282 (02.12.1995), s. 10. 

    článek
  6. Hojný je v severní Americe : hřib žlutavý roste v okolí Lučence výhradně v borových lesích / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/235 (07.10.1995), s. 10. 

    článek
  7. Houba rostoucí z vajíčka : poznat ji lze podle zápachu hnijícího ovoce / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/175 (29.07.1995), s. 10. 

    článek
  8. Houbařské a lidové pověry : I. : spojení růstu hub s válkou a hladomorem bývalo v pranostikách velmi časté : letní houbařský minikurs / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/208 (06.09.1995), s. 10. 

    článek
  9. Houbařské pověry : II. : pověrečné je tvrzení, že jedovaté houby nemohou být červivé : letní houbařský minikurs / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/214 (13.09.1995), s. 10. 

    článek
  10. Houbařské zajímavosti : šťavnatka kuželovitá je jedlá pouze ve velmi malém množství / Alexandr Debnar.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/163 (15.07.1995), s. 10. 

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.