Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cbvk_us_auth m0026397 xcla^"
  1. "Já na bráchu," ale přesně podle organizačního řádu : když příbuzní pracují pod jednou střechou, není to ještě důvod k senzacím : nové dokumenty vstupují v platnost / Mirjam Čech.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/88 (13.04.1995), s. 11. 

    článek
  2. "Na spolupráci s obecními úřady v národním parku se těším" : vedoucí útvaru ředitele NP a CHKO Šumava byl lesníkem v Srní i děkanem fakulty v Praze / Mirjam Čech ; zaps. Miroslav Fuchs.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/5 (06.01.1995), s. 11. 

    článek
  3. Na Šumavu z výšky : zahraniční návštěva v parku / Mirjam Čech.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/82 (06.04.1995), s. 9. 

    článek
  4. Nová zonace národního parku : v první zóně budou až tři čtvrtiny území / Mirjam Čech.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/204 (01.09.1995), s. 11. 

    článek
  5. Ohlédnutí za paní doktorkou Eliškou Novákovou / Mirjam Čech, Miroslav Martiš.   -- In:  Šumava -- 6/Jaro (2001), s. 7 : il.. 

    článek
  6. Pomoc, jaká má být : dvě stě směn zdarma / Mirjam Čech.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/172 (26.07.1995), s. 9. 

    článek
  7. Současný stav a další rozvoj Národního parku Šumava / Mirjam Čech.   -- In:  Šumava -- č. 8 (1995), s. 1-3. 

    článek
  8. Šumavští turisté nemocnici potřebují stále častěji : přeji si, aby rozhodnutí znělo: Městskou nemocnici zachováme! / Mirjam Čech.   -- In:  Listy Prachaticka -- 7/277 (26.11.1998), s. 16. 

    článek
  9. Těšíme se na krásný rozhled z boubínské rozhledny : čtenářská pošta / Mirjam Čech.   -- In:  Českobudějovické listy -- 11/80 (05.04.2002), s. 13. 

    článek
  10. Vimperský zámek čeká mezinárodní využití : vzniklá zonace Národního parku Šumava sleduje důslednou ochranu přírody, ale také spokojenost a pohodu návštěvníků / Mirjam Čech.   -- In:  Listy Prachaticka -- 3/76 (30.03.1995), s. 11. 

    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.